Να στείλετε μήνυμα
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα Home >

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Έλεγχος ποιότητας

Έλεγχος ποιότητας
Certificates
  • ISO9001:2008
  • CE
  • CE
  • CE+LVD
  • ROHS
  • ROHS
QC Profile

Ποιότητα Contral

 

Κάθε μονό κομμάτι πρέπει να εξεταστεί συνολικά πριν από την αποστολή. Έχουμε διάφορα βήματα της ποιότητας contral. Στην επαγγελματική γραμμή παραγωγής μας, ο καθένας πίσω θα ελέγξει την ποιότητα αφότου πήρε τα προϊόντα από το μέτωπο. Αυτός ο τρόπος είναι ένας πολύ ικανός τρόπος και μπορούμε να μειώσουμε το ελαττωματικό ποσοστό μας. Και επίσης τελικά έχουμε το επαγγελματικό πρόσωπο για να εξετάσουμε ολόκληρο το προϊόν, για να εξετάσουμε τη λειτουργία της και τη δύναμη. Αποφεύγουμε τους ελαττωματικούς που συσκευάζουν στα κύρια χαρτοκιβώτια.

 

Είμαστε ένα εργοστάσιο με την ιστορία περισσότερων από 15 yesrs, ο μεγαλύτερος μέρος του πελάτη μας είπε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας είναι υψηλή. Ένας από τον πελάτη μας είπε ότι πήρε μόνο 2 συμπιεστές που δεν εργάζεται μεταξύ ό, τι αγόρασε. Και είναι 5 έτη πελατών μας. Και επίσης έχουμε ένας τις μεγάλες εν λόγω πελάτης μόνο εκατοντάδες των προϊόντων είμαστε σπασμένοι μεταξύ των αγαθών δέκα χιλιάδων. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε στο quanlity.

 

Έχουμε τον ποιοτικό μηχανικό μας, και μπορούν να σας βοηθήσουν μετά από την αποστολή εάν έχετε μερικά προβλήματα. Εκτός αυτού, ο προϊστάμενός μας είναι επίσης μηχανικός, και ξέρει ότι κάθε ενιαίο πρόβλημα εμφανίζεται. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα σας βοηθήσει για να χειριστεί τα προβλήματα. Παρακαλώ δεν ανησυχείται.

 

Εκτιμάμε την κάθε έρευνά σας και ελπίζουμε να συνεργαστούμε με σας, επειδή ο επαγγελματικός πωλητής σας σε αυτήν την γραμμή.

 

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86-574-62062563
Βιομηχανική ζώνη Hudi, κωμόπολη της Lin Shan, πόλη Yuyao, επαρχία Zhejiang, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς