ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ CO. ΣΥΣΚΕΥΏΝ ΠΌΛΕΩΝ YURUI YUYAO, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Βίντεο
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Certifications
καλής ποιότητας Συμπιεστής αναστολής αέρα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Συμπιεστής αναστολής αέρα για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Έχετε την καλύτερη υπηρεσία με τους καλούς πωλητές. Λύνετε κάθε πρόβλημα οι πελάτες που μας έχουν. Επιθυμία έχουμε την καλή συνεργασία όλη την ώρα.

—— Stan Solow

Ο προϊστάμενός σας είναι ένας πολύ συμπαθητικός τύπος με τις επαγγελματικές γνώσεις εφαρμοσμένης μηχανικής. Έχετε την ιδιαίτερη υπηρεσία και το πιο σημαντικό, ακούστε τις λέξεις πελατών.

—— Mehmet Onemli

Είμαι Online Chat Now

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.
Επιχειρηματική εμφάνιση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : OEM
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-12000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : < 10%

Η ηλεκτρική Co. συσκευών Yurui πόλεων Yuyao, ΕΠΕ είναι επαγγελματική επιχείρηση με μια μεγάλη ιστορία, που αυξάνεται από το ηλεκτρικό εργοστάσιο συσκευών Yufeng πόλεων Yuyao.

 

Το ηλεκτρικό εργοστάσιο συσκευών Yufeng ιδρύθηκε στο έτος 1999, από διάφορους μηχανικούς που ονειρεύονται μεγάλο. Με τη σκληρή εργασία και τις μεγάλες τεχνικές τους, έχει αναπτυχθεί γρήγορα. Με το πέρασμα του χρόνου, ο διευθυντής διευρύνει την περιοχή κατασκευής και χρησιμοποιεί έναν μεγάλο αριθμό ουσίας.

 

Η ηλεκτρική Co. συσκευών Yurui, ΕΠΕ αφιερώνει στην παραγωγή του χαρακτηρισμού προϊόντων υψηλού - ποιότητα και της παροχής της καλύτερης υπηρεσίας μεταπώλησης. Η καινοτομία είναι πάντα η αρχική οδηγία μας για να κάνει την επιχείρηση να αναπτυχθεί πλούσια. Το πιο σημαντικό, διατηρήστε τις αξιόπιστες βοήθειες εμείς για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του πελάτη και να κερδίσετε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση.

 

Στο μέλλον, η επιχείρησή μας όχι μόνο καλύτερα θα παγιώσει την ανάπτυξη με την καινοτομία, την αξιοπιστία, την υπηρεσία και την καλή ποιότητα αλλά και να αναμείνει με ενδιαφέρον την ένωση της μεγαλύτερης αγοράς και την επιδίωξη για την καλύτερη εταιρία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lois

Τηλ.:: 86-574-62062563

Φαξ: 86-574-62060576

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)