Αρχική Σελίδα

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχετε την καλύτερη υπηρεσία με τους καλούς πωλητές. Λύνετε κάθε πρόβλημα οι πελάτες που μας έχουν. Επιθυμία έχουμε την καλή συνεργασία όλη την ώρα.

—— Stan Solow

Ο προϊστάμενός σας είναι ένας πολύ συμπαθητικός τύπος με τις επαγγελματικές γνώσεις εφαρμοσμένης μηχανικής. Έχετε την ιδιαίτερη υπηρεσία και το πιο σημαντικό, ακούστε τις λέξεις πελατών.

—— Mehmet Onemli

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Επαγγελματική γραμμή παραγωγής

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1 Παράγουμε το motoe οι ίδιοι όλος ο χαλκός

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2 Κάθε μηχανή πρέπει να εξεταστεί συνολικά πριν από την παραγωγή

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Η μηχανή είναι κάτω από δοκιμασμένος

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Η μηχανή είναι κάτω από την εξισορρόπηση

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Παράγουμε άλλα μέρη του συμπιεστή

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6 Τα μέρη που εξετάζουν

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7 Παράγουμε τις βαλβίδες αντεπιστροφής

 • OEM / ODM

  Ο COEM/Ο ODM ΕΊΝΑΙ AVAILANLE ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ

   

   

   

  Έχουμε πολλή εμπειρία την κατασκευή OEM/ODM. Το λογότυπό σας και το σχέδιό σας μπορούν να είναι εύκολα τυπώνονται στα προϊόντα. Επίσης θα σας δώσουμε την πλήρη ημερομηνία για να σας υποστηρίξουμε για τις λεπτομέρειες συσκευασίας που μπορούμε να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές.

   

  Επίσης έχουμε την ομάδα συσκευασίας μας, τίποτα αισθάνεστε σκληρά στο realizem που μπορούμε να βοηθήσουμε να αφήσει την επαγγελματική ομάδα συσκευασίας μας για να σας βοηθήσουμε, δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για τη συσκευασία. Εκτός αυτού, η μετάξι-τυπωμένη ύλη είναι πολύ σαφής, θα σας στείλουμε σε για τον έλεγχο στην παραγωγή της διαδικασίας. Και επίσης θα σας στείλει τις εικόνες για τον έλεγχο.

   

  Όσον αφορά τις οδηγίες, θα σας δώσουμε τα πλήρη στοιχεία για σας εάν χρειαστείτε τη μετάφραση στη γλώσσα σας. Αφότου το τελειώνετε και προσθέτετε το λογότυπό σας, eidt αυτοί και πίσω σε σας πάλι για τον έλεγχο. Κάνουμε όλα πολύ προσεκτικά για να αποφύγουμε τα λάθη. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε.

   

  Μερικές κατάλληλες προτάσεις είναι διαθέσιμη, και κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σας δώσουμε επίσης. Έχουμε την ομάδα μηχανικών μας που μπορεί να επιθεωρήσει κάθε μικροσκοπικό πρόβλημα για σας. Σημαντικότερος, ο προϊστάμενός μας είναι επίσης μηχανικός, ένα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο. Θα χειριζόταν πάντα το πρόβλημα μετά από την αποστολή.

   

  Να καταστήσει σας την αίσθηση ικανοποιώ? είναι τι εμείς που στρεφόμαστε πάντα. Ευχαριστώ πολύ. Και ελπίδα μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη συνεργασία.

 • Ε & Α

  Για να είναι πρωτοποριακός και καινοτόμος

        

   

   

  Το τμήμα Ε&Α εργάζεται κυρίως στη βελτίωση και ενημερώνει τα προϊόντα. Να είσαι πρωτοποριακή και καινοτόμος είναι ο στόχος του τμήματος Ε&Α. Η επιχείρηση είναι κύρια του προηγμένου εξοπλισμού δοκιμής παραγωγής. Συν, το πλήρες αυτόματο σύστημα ανιχνευτών ζωής, δυναμόμετρο μηχανών, περιεκτικό όργανο είναι όλα δοκιμής συμπιεστών διαθέσιμο στο κέντρο πειράματος.

   

  Έχουμε την ομάδα μηχανικών μας, και μπορούν να εξετάσουν κάθε προϊόν και να σας στείλουν τα στοιχεία δοκιμής σε σας. Επίσης έχουμε τη μηχανή δοκιμής, μπορεί να εξετάσει όλα τα προϊόντα που βλέπουν εάν AMP και η δύναμη είναι εντάξει. Ο επαγγελματικός μηχανικός θα κάνει όλο αυτό για σας.

   

   

  Κάθε προϊόν πρέπει να εξεταστεί συνολικά προτού να τους συσκευάσουμε, έχουμε αρκετών να εξετάσουν τη διαδικασία για να ασφαλίσουμε την ποιότητα, μπορούμε να ασφαλίσουμε την ποιότητά σας.

   

  Κάθε χρόνο θα έχουμε τα νέα προϊόντα μας στον πελάτη, η νέα μορφή και με τη λειτουργία excellect. Ο μηχανικός θα προσπαθήσει να καινοτομήσει τα νέα προϊόντα και να το εξετάσει, αφότου εξετάζει η έγκριση και ελέγχει, εμείς θα τα υποβάλει ο κατάλογός μας. Και επίσης, εάν έχετε κάποιο φανταχτερό σχέδιο, και θέλετε να τους παραγάγετε. Μπορείτε να μας τους στείλετε σε, και μπορούμε να ελέγξουμε ότι είμαστε μπορούμε να τους παραγάγουμε για σας. Έχουμε αυτήν την εμπειρία το σχέδιο των πελατών των προϊόντων.

   

  Να καταστήσει σας την αίσθηση ικανοποιώ? είναι ποιο που στρεφόμαστε πάντα, ελπίδα εμείς μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη συνεργασία. Και θα αισθανόμαστε ευγνώμονες εάν μας επιλέγετε δεδομένου ότι εσείς πωλητής σε αυτήν την γραμμή. Ευχαριστώ πολύ

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lois

Τηλ.:: 86-574-62062563

Φαξ: 86-574-62060576

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)